CARPE DIEM
NOVINKY

KATALOG
knihy
cd
cd-rom

AUTOŘI

EDICE
Edice klubové poezie

JAK NAKOUPIT

O NÁS

UKÁZKY DVD
CARPE DIEM
..::Zpět::..

Kubí­k Josef

Kubí­k, Josef

Sexualita bez tabu


Josef Kubí­k se narodil 1947 v Brně. Studoval pedagogiku, historii, psychologii a některé další­ obory. Označuje se za badatele lidských psychosexuální­ch projevů, metodologa pro vzdělávání­ dospělých, pedagoga, cestovatele, fotoreportéar a milovní­ka pří­rody. Žije nyní­ v Austrálii
Fascinuje ho život lidí­, jejich historie a výhled do blí­zké i vzdálené budoucnosti, což ho přimělo k hloubkovému poznávání­ jejich mentality, přirozenosti, neobyčejných sklonů, ambicí­, netečnosti, zločineckých tendencí­, politického či náboženského přesvědčení­, ale také lidského sexuální­ho cí­tění­, kterému věnoval tuto práci. Badatel se podle něj musí­ stýkat s lidmi nejrůznější­ úrovně, musí­ se stát jední­m z nich, aby pochopil jejich sklony, bolest, radost a životní­ styl. Za tí­m účelem vystří­dal téměř stovku zaměstnání­ v několika zemí­ch. Nasbí­ral tak obsáhlý materiál o lidech, který by rád zpracoval v další­ch svazcí­ch.
Kromě psaní­ se věnuje výukovým programům a vyučovací­m metodám, zkoumání­m vlivu komercionalizace na psychologii mas, historii, dopravě a novým energetickým zdrojům.



..::Zpět::..


linka
© 2024 Yim